(04563) 5-32-60 (098) 835-26-97
Написати нам
м. Біла Церква, вул. Київська, 52
Карта проїзду

Виставка пройшла успішно!!!

З 29 березня по 01 квітня 2017 року в «КиївЕкспоПлаза» пройшла щорічна будівельна виставка «InterBuildExpo2017» – це безумовно краща весняна виставкова подія серед заходів схожої тематики, відома за межами України, що дає можливість компаніям учасникам розпочати новий будівельний сезон з новими перспективами розвитку свого бізнесу. Компанія «Білоцерківські будматеріали» неодноразово брала участь в ній, так як даний захід є одним з ключових подій року для нашої компанії.

 

 

Можемо з впевненістю сказати, що виставка пройшла успішно. Відвідувачі цікавились всією продукцією, задавали питання по цінах та якості. Протягом виставкових днів вдалося завести багато ділових контактів, а також представити шановним відвідувачам весь спектр продукції , як за звичай особливо приваблювала цегла Половинка 0,5НФ, Клінкерна цегла М300, цегла кольору Флеш та Кришталева. Не поза увагою залишились цегла Євро стандарту. Усім без винятку було також представлено рекламну продукцію та надано професійну консультацію по кожному виду продукції.

 

 

Підводячи підсумки видно, що багато будівельних організацій і приватні покупці, які планують будівництво в сезон 2017-2018 років, цікавилися принципами роботи, а також надійністю та якістю продукції. Усі побажання та пропозиції щодо сумісної співпраці, збільшенню асортиментної лінійки та якості продукції будуть враховані нашою компанією в подальшому.

 

 

Аналізуючи підсумки виставки, хочеться відзначити, що не дивлячись на нестабільні економічні чинники, клієнти і партнери позитивно дивляться в майбутнє, а наша компанія, завдяки виставці, вже знайшла нових партнерів і кінцевих клієнтів.

 

    

 

Хотілося б подякувати організаторам «InterBuildExpo 2017» за якісну і дуже важливу виконану ними роботу. Також висловлюємо подяку нашим партнерам та відвідувачам виставки.

 

 

 
 
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: